Ѕot i jepet lamtυmira e fundit 23-vjeçarit nga Mitroviсa që hυmbi jetën në akѕident në Gjermani

Sot do t’i jepet lamtumira e fundit Florent Zhilivodës, 23-vjeçarit nga Mitrovica, i cili humbi jetën tra gjikisht në një a ksident trafiku, të dielën në Gjermani, shkruan Gazeta Sinjali.

V arrimi i tij do bëhet sot, nga ora 16:00, në va rrezat e Shipolit.

Mediat në Gjermani shkruajnë se 23-vjeçari humbi kontrollin e makinës së tij për arsye ende të panjohura dhe u për plas me barrierën qendrore.

23-vjeçari u hodh nga vetura. Sipas policisë, ai nuk mbante rrip sigurimi. Ai v diq në vendin e aks identit.

Në veturë me të ishte edhe një person tjetër, i cili pësoi një go ditje të fortë, por shpëtoi pa lëndime.