Pamje-Ѕkaηdalόze: Mëѕuesja në ЅНkodër krуеη gjeste të tυrрѕhme me ηхëηëѕiη në ѕhkόllë

Pamje-Ѕkaηdalόze: Mëѕuesja në ЅНkodër krуеη gjeste të tυrрѕhme me ηхëηëѕiη në ѕhkόllë

Një vide0 s ka**d al oze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese, me të cilën lihet të kuptohet se ka kr**yer ak**te të tu**rpshme, në mos më keq, ma**rrëdhënie se**suale. Në pamje shihet që gruaja në vide0, e cila sup0zohet se është mësuesja, ngre pan**tallonat dhe nis të rregullohet.

Edhe nxënësi, që në dukje është i mi**tur, fillon të sistemojë veshjet pas momenteve me mësuesen. Vide0ja është publikuar nga një faqe në rrjetet sociale me emrin “Antid**r0ga”, dhe administratorët pretendojnë se vide0ja është xhiruar në qytetin e Shkodrës.

Në komunikim me redaksinë e D0sja.al, faqja virale që ka publikuar një sërë ska**ndalesh, thonë se personi që dërgoi pamjet rap0rton se janë xhiruar në një shkollë në Shkodër. “Personi që e ka dërguar thotë që është̈ në Shkodër”, shkruan Antid ro ga.al.

Pamjet janë të rë**nda dhe aut0ritetet duhet të marrin masat për t’i veri**fikuar se ku ka ndodhur ngj arja e rë n dë.

error: Alert: Content is protected !!