Do na suprizoj moti, a jeni bërë gati? Ja çfarë moti na pret qysh nga nesër

Do na suprizoj moti, a jeni bërë gati? Ja çfarë moti na pret qysh nga nesër

Në fundjavë në Kosovë pritet mot i kthjellët. Në fillim të javës së ardhshme më ngr ohtë dhe me d iell, e në pjesën e dytë të javës, më ft ohtë, mundësi edhe për shi, bën të ditur Prishtina Weather.

Sipas shërbimit të m eteorologjisë, “ditëve në vijim mbi vendin tonë vazhdojnë të shtrihen fusha të pr esionit të lartë, që do të k ushtëzojnë mot të qëndrueshëm, të kthjellët dhe me d iell. Në fillim të javës rr yma më të ngr ohta ajrore nga Mesdheu do të depërtojnë mbi rajon që do të kthejnë sërish t emperaturat verore”.

Ndërkaq, në pjesën e dytë të javës, masa më të ft ohta ajrore nga verilindja e k ontinentit do të d epërtojnë mbi rajon ku do të zbr esin ndj eshëm t emperaturat në të dy vlerat ekstr eme, e priten mundësi edhe për reshje shiu, thekson PW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!