Kryeministrja e Turqisë që garantoi:“Kush prek Shqipërinë, ka prekur Turqinë”

A e dini se kjo zonjë e he kurt që shikoni në foto quhet Tansu Chiller, ish Kryeministrja e Turqisë që ga rantoi kufinjtë e Shqipërisë gjatë lu ftës ci vile në vitin 1997, ku grekët hynë br enda te rritorit shqiptar për të aneksuar jugun e Shqipërisë.

Por Kryeministrja turke i dha ul timatum Greqisë se nëse brenda 24 orëve nuk te rhiqen tru pat greke, atëherë do t’ju p usht0jmë brenda
një ore.

“KUSH PRE K SHQIPERINE, KA PRE KUR DHE TURQINE”, kështu i tha presidentit grek asaj kohe.

error: Alert: Content is protected !!