Dhimbje e madhe! Gruan dhe katër fëmijët i gjejnë të pajetë në shtëpi, si nuk kanë pasur zemër i kishin bërë…

Në Francë raportohet se ka ndodhur në ngjarje shumë e rëndë. Si bëhet e ditur një grua dhe katër fëmijë janë gjetur të pajetë në një banesë.

Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Paris. E ditur më tej bëhet se gruaja dhe katër fëmijët janë gjetur të pajetë në pjesën veriore të Noisy-le-Sec.

Nga mediat e huaja raportohet edhe se pranë tyre janë gjetur edhe disa a rm ë. Ende nuk dihet se si ka ndodhur kjo ngjarje e rëndë shumë, por autor itet franceze janë duke hetuar.

Raportohet se ka ndodhur në ngjarje shumë e rëndë. Si bëhet e ditur një grua dhe katër fëmijë janë gjetur të pajetë në një banesë.