Fruti që po i ç’mend të gjithë Shqiptaret, askush s’ja gjen emrin, Ju e dini?

ruti që po i ç’mend të gjithë Shqiptaret, askush s’ja gjen emrin, Ju e dini…!?

Fruti që po i ç’mend të gjithë Shqiptaret, askush s’ja gjen emrin..! Dy foto të pub/likuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një va/rg rea/gimesh në rrjetin social Facebook. Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.

Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente. Qytetarët kanë mendime të ndryshme. Disa shprehen se ajo është një kumbull e eg/ër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri. Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës.

Dy foto të publ/ikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”, ka hasur në një varg rea/gimesh në rrjetin social Facebook. Bëhet fjalë për një pemë e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.

error: Alert: Content is protected !!