Bota Është Mahnitur Me Atë Çfarë Ka Bërë Ky Djalosh Për Nënën E Tij.

Bota është mahnitur me atë çfarë ka bërë ky djalosh për nënën e tij… Nëna është përsoni me më së shumti vlerë në jetën tonë pa dyshim.Ky djalosh kreativitetin e tij ka vendosur që ta shfrytëzoj në një vend shumë të duhur.Ai në ditën e nënës, kishte gëdhendur një gur duke e dizajnuar atë me dukjen e nënës së tij dhe e ka befasuar atë.

Puna e tij i ka marrur kohë dhe përkushtim të madh por në fund ka dalur një vepër e madhe arti dhe një formë e mahnitshme e shprehjes së dashurisë ndaj nënës.Për ju kemi sjellur fotografi gjatë punës dhe realizimit të kësaj vepre madhështore nga ky djalosh.

error: Alert: Content is protected !!