Ekspertët paralajmërojnë Gjermaninë : Mund të përballet shumë shpejt me valën e tretë të virusit

GJERMANI– Pas vendimit për të hapur shkollat ditën e Hënë në dhjetë shtete federale të Gjermanisë, ka të dhëna në rritje se vendi mund të goditet nga një valë e tretë e koronavirusit.

Sipas The Guardian, pavarësisht masave të marra dhe bllokimit të rre ptë, numri i rasteve të reja çdo ditë nuk ka pësuar asnjë ulje apo përmirësim të situatë. Sipas ekspertëve kjo ndodh për shkak të varianteve të reja të përhapura në vend.

error: Alert: Content is protected !!