Bëhuni gati! Ja çfarë pritet që të ndodhë…?

Ky eklips nuk ndodh që nga viti 1918. Hëna do të zhvendoset pas Diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zh ytet në hije të plotë për disa minuta.

Eklipsi do të mund të shihet në të gjitha shtetet e botës, por më i dukshëm do të jetë në Amerikë. Mendohet se do të zgjasë 1 orë e 40 minuta.

Teoritë konspirative që qarkullojnë në lidhje me këtë eklips nuk janë të pakta. Mendohet se kjo datë do të shënojë nisjen e një apokalipsi dhe fundin e botës, duke sjellë kështu një shka të rrim 7-vjeçar.

Sipas teorive, njerëzimi do të përfshihet nga lu ftë rat dhe ka osi kozmik.

error: Alert: Content is protected !!