OBSH jep lajmin e mire per hapjen e aeroporteve dhe se si do levizim nga muaji tjeter

Një lloj pasaporte vaksinimi, për të promovuar lëvizshmërinë ndërkombëtare pas pandemisë së koronavirusit.

I dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për urgjencën e koronavirusit, David Nabarro, foli për këtë, intervistuar nga Sky News.

“Jam absolutisht i sigurt se në muajt e ardhshëm do të kemi shumë lëvizje dhe mendoj se është pa dyshim e rëndësishme që të ekzistojë injë lloj çertifikate vaksinimi për të lehtësuar kushtet e lëvizjes për njerëzit,” shpjegoi ai.

PROMOTED CONTENTMgid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!