O Zot ishte shum e re? 27-vjeçarja i jep fund jetës sapo i dërgoi mesazhe të dashurit, ai: E gjeta te shkallët

Një e re me nofkën “Boss Lady”, për shkak të natyrës së saj të pa va rur i dha fund jetës vetëm disa orë pasi ajo kishte patur një de bat me të dashurin e saj.

Alexandra Green, 27 vjeç, kishte qenë duke pi rë verë dhe duke marrë ko ka inë gjatë një nate me Damian Smith por ajo i kërkoi atij të lar gohej kur ata po lëviznin me makinë. Z. Smith u kthye në shtëpinë e tij tre orë më vonë pasi ajo i dërgoi një mori mesazhesh por ai e gjeti atë të vde kur në majë të shkallëve.

Disa ditë para ngjarjes, më 9 gusht të vitit të kaluar, e reja e cila punonte si këshilluese e shërbimeve të klientit shpë r the u në l ot para kolegut, ku i tha se do nda hej nga i dashuri i saj Damian Smith. Shefja e Alexandra Green, Claire Thompson tha: Ajo ishte me të vërtetë e pa va rur dhe preferonte të fliste për gjëra të tilla si grimi apo qeni i saj. Ishte një nga ata njerëz që nuk e kuptoi se sa e mahnitshme ishte.

error: Alert: Content is protected !!