A do futet sërish Shqipëria në karantinë, Rakacoli jep vendimin që është marrë

Nuk ndryshojnë masat kufizuese në vend. Rakacolli: Situata në vend vijon q ëtë jetë delikate, që do të monitorohet me vëmendje, dhe tregon se ka qenë e qëndrueshme, me një tendencë ulje në javën që lamë pas.

Mendojmë që do të mbetemi në të njëjta masa, që kanë qenë në fuqi deri më sot.

error: Alert: Content is protected !!