E fundit! Shk.elma e kapje flokësh, plas SH.ERRI mes vajzave në Vlorë (Video)

Dy vajza janë z.ene me njëra-tjetrën mesditën e e sotme. ngjarja është regjistruar në një shkollë në Vlorë.

Siç shihet edhe nga pamjet, e publikuar nga Joq Albania, vajzat k.apen nga flokët, ndërsa nuk mungojnë sh.uplakat,

Në pamjet shihet dhe një djalë që afrohet për t’i qetësuar gj.akrat, por vajzat vazhdojnë të zi.hen sërish. Në sfond dëgjohen edhe të sh.a.rat mes të vajzave. Arsyeja e këtij sh.e.rri nuk dihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!