O Zot i madh! Ndërtesa e lartë merr fl akë, dëgjohen thirrje: Na shpëtoni! Mendohet se 26 veta kanë dhënë shpirt

O Zot i madh! Ndërtesa e lartë merr fl akë, dëgjohen thirrje: Na shpëtoni! Mendohet se 26 veta kanë dhënë shpirt

Një ndërtesë prej 33 katesh është përfshirë nga fla kë të mëdha zja rri në qytetin Ulsan në Korenë e Jugut. Pamjet që vijnë nga andej janë të rënda dhe rrëqethëse. Ndërtesa është e lartë 110 metra dhe ka 136 apartamente.

Zjarri thuhet të ketë shpë rth yer rreth orës 11:00 me kohën lokale në katin e dymbëdhjetë, raporton Busan.com. Ende raportohet se ka njerëz të mbetur brenda në ndërtesën gjigande dhe se po luten t’i shpëtojnë.

Deri më tani dihet që 40 njerëz janë shpëtuar. 23 të tjerë kanë mbetur të bll okuar në katin e 23 dhe 26 mendohet se kanë humbur jetën. Sipas disa raportimeve janë dëgjuar zëra që thërrisnin ju lutemi na shpëtoni.

Po ashtu thuhet se 26 veta janë nisur në spital. Si raportojnë mediat e huaja zja rri është vënë në kon troll. Kurse shka ku ende nuk dihet.

Thuhet se për shka k të erës së fortë në këtë qytet fla kët e zjarrit mund të jenë përhapur më shpejt.

error: Alert: Content is protected !!