Nata kthehet papritur në ditë, të gjithë në dritare te shikoni se çfarë nd odh

Një fenomen i rrallë është fiksuar nga kamerat në Meksikë. Një meteor që shpoi atmosferën dhe shndriti qiellin.

Meteori u shndërrua në një top zjarri të madh, i cili u bë i dukshëm nga një distancë e madhe.

Për një moment u duk sikur nata u bë ditë, ndërsa pamjet kanë bërë xhiron e mediave në botë.

Ndiqni videon e mëp osht me!

error: Alert: Content is protected !!