Jepet Lajmi Nga CIA Amerikane: “Ja Në Cilin Vit Parashihet Të Bashkohen Trojet Shqiptare!”

Jepet lajmi nga CIA amerikane: “Ja në cilin vit parashihet të bashkohen trojet shqiptare!”

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikulohet në qarqet e politikës mbarëshqiptare, një hartë e detajuar e një grupit ekspertësh pranë CIA amerikane parashikon që kjo gjë të ndodhë në vitin 2035.

Rritja e ndikimit të shqiptarëve në politikat rajonale, si dhe mbështetja në rritje nga ana e Shteteve të Bashkuara të Amerikës duket se do të përshpejtojë procesin e bashkimit, i cili në retorikën e politikës së sotme globaliste, duket si i pamundur.

error: Alert: Content is protected !!