Një Mesazh Nga Mje Ku Italian I Cili Na Qetëson Të Gjithëve: Kjo Është E Vërteta, Ndaj Mos Harroni T’i Njoftoni Edhe Miqtë Tuaj

Mos u ala rmoni nga kor onavirusi se të gjithë ju po lën doni veten tuaj ndaj me kujdes per veten keshtu shprehet mjeku i spitalit in fektiv të San Martinos.Nje mesazh shume shpresdhenes.Matteo Basseti thote se:“Ne duhet të jemi të sigurt, siç kam qenë që nga fillimi. Koro navirusi është më shumë si gr ip i rëndë dhe jo ashu siç ju mendoni ndaje rrini te qete rendesi ka te qendroni ne shtepi dhe te vete ka rantinoheni deri sa situata te qetesohet.

Mjeku i njohur thote se duhet te jeni te for te dhe te mos shqetesoheni mbi 10 mije italian qe jane in fektuar jane ne shtepite e tyre dhe kurohen ne shtepi dhe gjendja e tyre eshte e lehte. I beje thirrje te moshuarve te qendrojne ne shtepi dhe keshtu do te jene te qete.Mos harroni te lani sa me shpesh duart.

“Në 90% të rasteve, së mundja nuk është serioze.Ju absolutisht nuk duhet të keni fri kë dhe mos harroni t’i njoftoni dhe miqtë tuaj për këtë situatë, e thuajini atyre që gjendja nuk është ashtu siç paraqitet ndaj mos u shqetesoni se ne do te fitojme perseri.