Nuk ka qetësi! / Edhe një Tërmet i fortë..

Nuk ka qetësi! / Edhe një Tërmet i fortë..

Nuk ka qetësi! / Edhe një Tërmet i fortë..

Një tërmet me magnitudë 4.4 i shkallës rihter g0diti Turqinë. Epiqendra e tërmetit në 01:01 me orën lokale ishte në Greqi, Sivas. Ku u ndje edhe ne maqedonin e veriut dhe shqiperi.

Tërmetet e cekëta ndihen më fort sesa ato më të thella pasi janë më afër sipërfaqes. Madhësia e saktë, epiqendra dhe thellësia e tërmetit mund të rishikohet gjatë orëve ose minutave të ardhshme. Nga të dhënat e medieve nuk raportohet për dëme në njerëz por materiale te shumta, ndërsa lëkundja ka shkaktuar fr1kë dhe pani1 te qytetareve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!