DHIMBJE E MADHE / Mihrije Braha ndan lajmin e hidhur për të dhe familjen e saj

DHIMBJE E MADHE / Mihrije Braha ndan lajmin e hidhur për të dhe familjen e saj

Mihrije Braha iu ka përgjigjur fansave në rubrikën “Kutia e pyetjeve”.

Përmes kësaj rubrike, këngëtarja foli për shtatzëninë e saj të dështuar, për tradhtinë, për operacionet plastike dhe shumë gjëra të tjera.

Gjithashtu është pyetur se sa gjuhë flet, Braha ka thënë se flet dy gjuhë e gjysmë.

Ndërsa, kur është pyetur pse e ka lindur vetë Platorin, ajo ka thënë se e ka pasur një shtazani të dështuar duke u emocionuar dhen nuk ka dashur të flas më shumë.

Të gjitha përgjigjet e saj do t’i kuptoni në videon që shihni më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!