Studimi I Fundit : Doktori I Njohur, U Nevojitet Vetëm 1 Gjysëm Qepe Dhe Problemi Që Ne Shqiptarët Vuajmë Më Së Shumti Do Të

Qepët e kuqe përmbajnë shumë vitamine dhe minerale, përfshirë kalciumin, magnezin, kaliumin, vitaminat C,K etj.Ato e mbajnë trupin të shëndetshëm dhe ndihmojnë në parandalimin e shumë sëm. undjeve. Qepët e kuqe janë shumë të shëndetshme kur gatuhen, mirëpo më të shëndetshme janë pa i gatuar. Në rast se keni tiroid në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj!

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka zbuluar një recetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo.Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën.Kjo për shkak se lëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës!

Përpos kësaj, qepët kanë edhe efekte tjera në pastrimin e ajrit, pastrimin e gja kut, vr. asjen e patogjeneve dhe bak tereve etj. E këto do të thonë se do të keni lëkurë të pastër, gja k të pastër dhe asnjë bak tere në organizmin tuaj.