Me vetëm një fustan të ngu shtë të veshur, kjo vajzë vjedh në mënyrë të pa besueshme

Me vetëm një fustan të ngu shtë të veshur, kjo vajzë vjedh në mënyrë të pa besueshme

Një video e një ha jduteje në një dyqan në Krasnodar, Rusi, është bërë virale rrjetet e tij sociale.Ajo hyn në dyqan me një fustan mjaft të ngu shtë, nën të cilin ajo arriti të fshehë shishe, sende ushqimore, kanaçe … siç raportohet nga media ruse, madje edhe roja i sigurimit dhe shitësit nuk arritën të vërenin se rusja ishte plot pas fustanit.Ajo u largua nga dyqani pa u kapur. Poli cia e Krasnodarit është ende në kërkim të saj.