Nga Sonte Merret Vendim I Pr erë, Mbyllen Të Gjitha Lokalet, Kafiterit Dhe Restorantet Në Gjithë.

Nga sonte merret ‘Vendim i pr erë’, mbyllen të gjitha lokalet, kafiterit dhe restorantet në gjithë Kosovën.

Inspektorati dhe policia kanë nisur një aksion për të monitoruar zbatimin e masave anti-korona nga personat fizik dhe juridik të vendosura nga qeveria e Kosovës.

Aksioni do të zhvillohet në gjithë territorin e Kosovës.

Vendet, lokalet, marketet, lokalet dhe gjithçka tjetër që nuk i zbaton masat, pritet të i vendoset shiriti.

error: Alert: Content is protected !!