Vajza 9 Vjecare Po Notonte Ne Det Dhe Ndjen Se Diqka Po E Prek Ne Kembe. E Tme. Rrshme Kur E Pa Se Qfare Eshte..

Vajza 9 vjecare po notonte ne det dhe ndjen se diqka po e prek ne kembe. E tme.rrshme kur e pa se qfare eshte.=Ne kemi më shumë të ngjarë të go di te mi nga rr ufeja sesa të sul mo hen nga një peshkaqen, megjithatë gj uetarët oqeanikë vazhdojnë të na fr ikëso jnë, vit pas viti.Një su lm i peshkaqenit është aq i rrallë, saqë kur të ndodhë, ai go det menjëherë mediat kryesore, duke shumëfishuar fr i kën që tashmë na bën të h ezitojmë për të shkelur në ujërat e err ëta.

Kjo u ndodh surfuesve pro, notuesve të përditshëm, zhytësve të çliruar dhe madje edhe njerëzve që thjesht pastrojnë ujërat e cekëta për predhat e detit. Për disa njerëz të zgjedhur që do të shihni, ma kthi u bë realitet.

Disa ishin në gjendje të l uft onin kun dër kafshëve dhe qindra dhëmbëve të tyre të mp re htë dhe të jetonin për të treguar përrallën, ndërsa të tjerët nuk ishin aq me fat.

error: Alert: Content is protected !!