Dhjetori do të jetë i Tme. rrshëm do të marr jetën të gjithë personave të kësaj moshe, ja kush e thotë

Dhjetori do të jetë i ‘Tmer.rshëm’ do të marr jetën gjithë personave të kësaj moshe, ja kush e thotë.

Vik timat nga koronavirusi mund të dyf ishohen në të gjithë botën në fund të këtij viti.

Kështu ka paralajmëruar Instituti i Vlerësimeve dhe Shëndetit (IHME), i Universitetit të Uashingtonit.Në studimin e tij thuhet se nëse gjithçka vazhdon si deri më tani, vde.kjet në të gjithë botën do të arrijnë shifrën 1,9 milionë në dhjetor 2020.

error: Alert: Content is protected !!