Një tjetër Shqiptar humb Jetën aksi dentalisht në Zvicër, Ja çfarë ka nd odhur !

Një tjetër Shqiptar ka humbur jeten dje në Zvicër në mënyrë aks identale.

Vesel Avdylaj ka humbur jeten si pasojë e një aks identi në vendin e punës në Zvicër, ka njoftuar vëllai i tij përmes Facebook’ut.

Ng jar jen e tij e ka informuar për miqtë dhe familjarët vëllai i tij.

error: Alert: Content is protected !!