Nëna i merr në telefon dhe u tregon: Hajdeni se u mora j etën tre vajzave të mia dhe tani do…

Një ngj arje e r ëndë ka tro ndi tur mëngjesin e sotëm Austrinë, ku tre vajza të vogla kanë mbetur të pajetë.

Ishte vetë e ëma e të ndj erave ajo që telefonoi p ol ici në. Siç thuhet në një d ekl ar atë në po licinë e Vjenës ajo i mori në mëngjes u tha se u ka marrë jetën tre vajzave të saja dhe më pas donte t’i jepte fund edhe jetës së saj.

Mbetet ende e paqartë se ç’arsye e shtynë gruan t’u merrte jetën vajzave, ndërkohë që mësohet se babai i tyre jeton diku tjetër, po në Vjenë.

Ende nuk dihen shumë detaje dhe het imet vazhdojnë. Të gjithë janë t ronditur nga kjo ngj arje e r ëndë.

error: Alert: Content is protected !!