Dardan Molliqaj Befason Te Gjithe Me Kete Qe Tregoi Per Albin Kurtin !! Kjo Nuk Pritej…

Krye tar i Partise Social Demo.krate, Dardan Molliqaj ka thënë se Albin Kurti po deshi.ron ta dergon vendin ne zgjedhje per seri.

Sipas Molliqaj, ai deshi.ron ta zgjedh per presidente atë që ne me të drejtë e kemi quajt dege e par.tise, qe dilte haptas dhe e kunder shtonte, kercenonte dhe e shantazhonte, krye.taren e KQZ, Valdete Daka.

Par.tite opozitare duhet ta bejne te qarte, te jene te gat.shme te qendrojne ne salle, te votojnë nje president konsen.sual per te cilen merren vesh se bashku, tha Dardan Molliqaj.

I pari i kësaj par.tie shtoi ai se, opozita nuk mund te votoje per dike qe e quan krye.taren e KQZ kri minele, e që ne anen tjeter i njeh rezul.tatet që janë certifikuar dhe janë në inte res te saj.

error: Alert: Content is protected !!