FAT NË FAT KEQËSI: I SHPËTOJ GOD ITJES NGA TRENI, KJO ËSHTË GJE NDJA E VËLLAUT TË TRETË TË FAMILJES ARIFAJ.

FAT NË FAT KEQËSI: I SHPËTOJ GOD ITJES NGA TRENI, KJO ËSHTË GJE NDJA E VËLLAUT TË TRETË TË FAMILJES ARIFAJ.

Hasan Arifaj 17 vjeç, dhe Blerian Arifaj, 13 vjeç, hum ben sot jetën tra gjiki sht pasi një tren që po kalonte nëpër qytetin ku ata jetonin i go d iti për vd ekje, shkruan RepublikaOnline.net

Mrekullisht ak sidentit i shpëtoj vëllau i tretë i cili ishte bashkë me dy vëllezërit e tij që hum ben jetën.

A. Arifaj shpëtoi mrekullisht pasi po ecte më ngadal dhe nuk doli përpara trenit.

Sipas mediave gjermane ai ishte duke shkuar në shkollë me vëllezërit e tij dhe ishte me fat vetëm sepse ai eci më ngadalë se të tjerët. Djali ndodhet në spital për shkak të situatës psikologjike. Nëna e nxënësve gjithashtu vuri re ak sidentin ndërsa po i çonte fëmijët e saj në stacionin e trenit. Djali i saj i madh H.A kaloi testin e tij teorik të vozitjes disa kohë më parë, së shpejti ai donte të studionte.

error: Alert: Content is protected !!