Tr. onditet Greqia, Selaniku dhe Athina go diten nga tërmeti i fortë.

Një termet i shkallës 5 Rihter ka go ditur Greqinë. Tërmeti ka ndodhur rreth orës 11 me orën greke dhe në zonën e detit në jug të Skiathos.

Madhësia e tij ishte 5 Rihter dhe thellësia 10 km. Ndërkohë autoritetet ende nuk bëjnë të ditur për vi ktima.

Ndërsa ditën e djeshme një tërmet 3.7 Rihter ka go ditur në qytetin e Skiathos.

Greqia është vend ku ndodhin tërmete të njëpasnjëshme e duket se dhe njerëzit atje janë mësuar me luhatjet e shpeshta.

error: Alert: Content is protected !!