Tr. agjike në Itali, h.umb jetën 20 vjeçari shqiptar, e t rishte cfare ndodhi

Një 20-vjeçar shqiptar me banim në Itali ka h.umbur jetën mbrëmjen e së shtunës në Chiari.

Klajdi Hallulli, i cili udhëtonte së bashku me tre miq të tij.

Për arsye ende të paqarta, makina ka dalë nga rruga dhe është përp.lasur me një pemë.

Dy prej të rinjve kanë marrë lë.ndime të lehta, ndërsa dy të tjerë kanë qenë në gjendje të r.ëndë.

Njëri prej tyre, pikërisht Klajdi Hallulli nuk ja ka dalë dhe ka humbur jetën pak orë pasi kishte mbërritur në spital.

error: Alert: Content is protected !!