Lajm i Fundit: Shtrohet ne gjendje te r. ende në Spital Deputeti Shqiptar, inf ektohet me covid

Është inf ektuar me COVID, deputeti i opozitës parlamentare Krenar Rryci.


“Politiko.al” raporton se gjendja e tij shëndetësore pas inf ektimit nuk është e mirë dhe për këtë është kryer shtrimi i tij në një nga spitalet Covid në Tiranë.

Kujtojmë se më herët janë infe ktuar edhe deputetë të tjerë të Kuvendit, si Eljo Hysko, Ralf Gjoni, Adriatik Alimadhi, Blerina Gjylameti, etj.

error: Alert: Content is protected !!