Nuk e meriton fjalen NËNË / Si Ka Mundësi Kjo ! E Lindi Dhe E Futi Në Një Qese,Nëna Filmohet Duke Braktisur Foshnjën

Nuk e meriton fjalen NËNË / Si Ka Mundësi Kjo ! E Lindi Dhe E Futi Në Një Qese,Nëna Filmohet Duke Braktisur Foshnjën

Nuk e meriton fjalen NËNË / Si Ka Mundësi Kjo ! E Lindi Dhe E Futi Në Një Qese,Nëna Filmohet Duke Braktisur Foshnjën

Sipas asaj që duket në pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë, gruaja e ka futur fëmijën në një qese dhe më pas e bra’ktis jashtë një superparketi në Rusi.Thuhet se fëmija u bra’ktis vetëm pak kohë pasi ishte lindur në një shkurre aty pranë.

Foshnja u gjet pa rroba, me shenja hipo’termie nga menaxheri i marketit në fshatin Cheremshan, Rusi.per Për më tepër hap galerinë apo vid.eon në vazhdim. .dhe shiko pamjet se cfare ndodhi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!