Me ne fund! Superlajm i mrekullueshem për gjithë botën, Mjeku i njohur e thotë troç, Nuk ka më

Vjen super lajm i mrekullueshem për gjithë botën, Mjeku i njohur e thotë troç, Nuk ka më..Një njoftim teper i mirë është dhënë dje nga mjeku i njohut epidemiolog, Ilir Alimehmeti.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai është shprehur se sa i përket situatës së ko vi d, tani numri i jetevee te hu’ mbura në Shqipëri dhe botë jane duke rene ndjeshem.

Ai ka bërë një krahasim me periudhën mars-prill, dhe thotë se shumica dërrmuese e shteteve që kanë pësuar një valë të parë.

Si dhe tani një kuadër shumë më të mirë të rezultateve të infe’ ktimit nga ko vi d, eshte shprehur ai. /LAJME

error: Alert: Content is protected !!