Ky është personi që u gjet i va’rur me litar në Malishevëmos kalo pa thene ngushellime..?

Ky është personi që u gjet i va’rur me litar në Malishevë- mos kalo pa thene ngushellime

Një person sot në Malishevë i dha fund je.tës së tij duke u va’rur me litar në shkallët e katit të dytë të shtëpisë së tij.

Vik.tima është 30-vjeçari Besnik Hoti nga Malisheva.

Sipas burimeve të, ai edhe më parë kishte ten.tuar t’i jepte fund jetës, por që fata.le doli të jeta dita e sotme (5 prill 2021).

“Datë 05.04.2021 rreth orës 13:00 nga QKMF-Malishevë, Stac.ioni pol.icor ne Mal.isheve është informuar se nga familjaret e tij, ishte sjellë vik,ti’ma e pa shenja jete. I njëjti sipas familjareve, ishte gjet.ur i var’ur me litar ne shkallet e katit te dytë te shtëpisë se tij.

Patrullat policore, dhe njësia e heti.meve rajonale- Gjakove janë dal ne vendin e ngjarjes dhe janë duke u marre me rastin. Është informuar prokurori kujdestar dhe me urdhër te tij, trupi i pa .jetë, dërgohet ne mje.kësin ligjore për obd.uks.ion“.

error: Alert: Content is protected !!