Shpë/rthen keq Mjeku Tritan Kalo, nuk përmbahet pas asaj që ka mësuar

Mjeku Tritan Kalo me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka shpërthyer me tone të ashpra.

Ai thekson se në këtë kohë të vështirë, ekranet e televizioneve janë “mbytur” me informacione terrorizuese për “qenërinë tonë politike që mezi presin të shqyejnë njëri-tjetrin jo për interesat tona dhe të mëmëdheut tonë, POR vetëm e vetëm për të shqyer xhepat e tyre të pangishëm ne këto 30 vite demon-kraci me para a pasuri…

error: Alert: Content is protected !!