Kerkese nga Elvis Naci: Përzemërsisht ju Lutem ta shperndani masivisht kete Njoftim.

ELVIS NAÇI: Përzemërsisht ju Lutem ta shperndani masivisht kete Njoftim. ZOTI JU SHPERBLEFTE!

ELVIS NAÇI: PERZEMERSISHT JU KERKOJ TA NDANI MASIVISHT KETE NJOFTIM! ZOTI JU SHPERBLEFTE!

Elvis Naçi në prolin e tij zyrtar në Facebook njofton se disa individë kane hapur llogari të rrejshëm në emër të tij dhe se mashtrojnë
njerëzit.. Ndiqeni postimin e tij të plote : NJOFTIM I RENDESISHEM!

Vellezer dhe motra, njerezit dashakeq, të keqinj dhe smiranjoze kane perdorur foton dhe emrin tim duke hapur nje faqe! Nepermjet saj
ata mashtrojne njerezit, ju kerkojne atyre te komentojne me emrin e shkronjes se tyre me pretekstin se do marrin dhurata! Mos bini pre
e njerezve mashtrues dhe dashakeq! Kjo eshte e vetmja faqe qe une posedoj! Perzemersisht ju kerkoj ta shperndani masivisht kete
njoftim!

Zoti ju shperblefte!

error: Alert: Content is protected !!