A do të lejohen dasmat këtë vitë, Ja vendi

Pas takimit të kryetarit të Odës së Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës, Hysen Sogojeva, me ministrin e Shëndetësisë, Arben
Vitia, kanë dalë disa rekomandime

Sipas Oht, sektori i dasmave do të jetë pezull, ndërsa do të funksionojnë vetëm sallat me ambient të jashtëm. Sa u përket sallave të mbyllura.
Si dhe sipas Oht, akoma nuk ka ndonjë kohë të caktuar se kur mund të llojnë, mirëpo sipas tyre, me gjasë mbetet tëhapen kur të ndodhë 60 për qind vaksinimi i popullsisë.

Nga ky takim u premtua se Hoteleria dhe Gastronomia do të hapet më datë 18 prill, me orar deri 22:30 apo 23:00, thuhet në njoftim, percjell ditorja.

error: Alert: Content is protected !!