Prap vjen nje lajm shume i MIRE per Kosoven nga Qeveria Kurti

Brenda pak javësh në Kosovë vijnë 100.620 doza të vak’ sines, Përafërsisht 14.1 milionë doza do të shpërndahen në 47 vende
në tremujorin e dytë të këtij viti.

Në planin e shperndarjes përfshihet edhe Kosova, si dhe do të bëhet në periudhën nga prilli deri në qershor të këtij viti.

Gjithashtu dhe gjatë raundit të dytë, 237 milionë doza të vak sines azstra, iu shperndane 142 pjesëmarrësve të programit.

Dhe dorezimi i raundit të dytë është ende në proces,shpresojm qe sa me shpejt ta kalojm kete gjendje jo te mire, dhe si ne kosove ashtu edhe ne gjithe boten te kthehet jeta ne normalitet, si gjithmon shkruan ne kohe. /LAJME

error: Alert: Content is protected !!