Dy Të Moshuarit Mposhtin C.O.V.I.D-1.9: 91 Vjeçari Dhe Gruaja 88 Vjeçare Dalin Bashkë Nga Sp.Itali

Dy të moshuarit mposhtin C.O.V.I.D-1.9: 91 vjeçari dhe gruaja 88 vjeçare dalin bashkë nga sp.itali
Dy të moshuarit mposhtin C.O.V.I.D-1.9: 91 vjeçari dhe gruaja 88 vjeçare dalin bashkë nga sp.itali

Një çift që kanë qenë të martuar për më shumë se 60 vjet kanë dalë nga spi.tali së bashku pasi të dy mposhtën ko.r.o.n.av.i..rusin.

Gillian England, 88 vjeç dhe burri i saj 91-vjeçar Michael u liruan nga Leicester Royal Infirmary më 17 korrik pasi kaluan tre javë duke u trajtuar për ko.r.o.n.a.virus.

error: Alert: Content is protected !!