Dashuria e Shqipes dhe Andit vazhdon jashte, ja detaji qe i nxorri zbuluar?

Duket se romanca mes Andit dhe Shqipes nuk ka perfunduar me largimin e Shqipes nga Perputhen.

Nje faqe ne Instagram “Perputhe” ka zbuluar se ne nje video te Shqipes ne Insta Story dukej dora e Andit, dallimi ishte i thjeshte per faktin se ai mban ne dore byrzylykun qe mori se bashku me Tean.

Sesi do te shkoje ky muhabet do te dale Andi apo Shqipja do te futet serish kjo mbetet per tu pare…

error: Alert: Content is protected !!