Ariana në veshje tradicionale, nuse më të bukur nuk keni parë

Kjo veshje tradicionale sa shumë i shkon Arianës.

Ariana Fejzullahu është një nuse e dalluar në mediat rozë.

Me postime të ndryshme në rrjete sociale, pothuajse gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Përveç që ka një stil unik në përditshmëri, Ariana shumë herë e dëshmon që është meraklike edhe e veshjeve tradicionale.

Në imazhin e postuar së fundmi, me një dallam të bukur ajo ua kalon të gjitha nuseve tjera.

Theksojmë, Ermali dhe Ariana janë prindër të katër fëmijëve.

error: Alert: Content is protected !!