(Video) Ta rrëqeth shpirtin shqiptari që kaloi Covid-19, tregon vuajtjet: Unë e di çfarë hoqa, ju lutem rrini në shtëpi!

Petrit Meçani, një pacient i cili ka qenë infektuar me Covid, por tashmë është shëruar ka treguar eksperiencën e tij në spitalin “Shefqet Ndroqi”.

Ai ka treguar për vështirësitë që ka pasur nga virusi dhe përballjen e parë me mjekët, të cilët ka një vlerësim të veçante.

Meçani thotë se falë përkushtimit të mjekëve ai tani jeton, ndërsa ka një apel për të gjithë qytetarët që të respektojnë masat. Ai thotë se vetëm ata që e kanë kaluar e dinë se çfarë është Covidi.

“Pata bl lokim të frymëmarrjes dhe do bësi të përgjithshme. Shkova pranë spitalit “Shefqet Ndroqi”, jam paraqitur me oksigjen 50.

Unë jam shtruar rreth orës 1 të natës dhe pavarësisht orës së vonë kishte një gatishmëri për tu admiruar të personelit të spitalit, qoftë në ur gjencë, qoftë në pavion. Më kanë bërë analizat dhe është hapur kartela për mua si pa cient. Shërbimi ishte i shkëlqyer. I gjithë personeli ishin jashtëzakonisht të afërt, njerëzorë dhe në dispo zicion të të gjithë pacientëve. Ishte diçka për tu pasur zili.

error: Alert: Content is protected !!