Do të hiqet ora policore? Ja çfarë pritet nga te ndodhe neser nga Komiteti Teknik

Momentalisht kufizimi orarit është nga ora 22:00 deri më 06:00. Në lidhje me lajmin për heqjen e orarit policor ende nuk ka një informacion zyrtar.

Do të jetë Komiteti Teknik i Eksperteve ai që nesër do të njoftojë nëse do kemi heqje të orarit kufizues apo do mbeten në fuqi të njëjtat masa.

Shqipëria është duke arritur imunitetin e popullatës dhe vaksinimi masiv i qytetarëve është shtrirë në të gjithë Shqipërinë.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 53 raste të reja, një person ka humbur jetën dhe 748 pacientë kanë mundur të fitojnë betejën me Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!