E tm errshme/ Foshnja i lindi e vd.ekur, por ajo që zbuloi më pas i ndryshoi jetën pergjithmon

E tm errshme…Foshnja i lindi e vd.ekur, por ajo që zbuloi më pas i ndryshoi jetën pergjithmon.

“Unë e ur re ja faktin që Charlie të var ros ej, doja ta merrja dhe ta sillja në shtëpi, të ngrohtë dhe të sigurt, me fëmijët e mi të tjerë. Kur kuptova që isha shtatzënë, fillova të ndryshoja qëndrimin tim ndaj jetës.

Sigurisht që Isabella, nuk mund ta zve nd ësojë ku rrë Charlie, por unë besoj se ajo është një dhuratë prej tij, që ne të buzëqeshim sërish”.

Claire ishte nënë e tre djemve nga një lidhje e mëparshme, kur u takua me partnerin e saj, Barry. Një vit më pas, ajo mbeti shtatzënë me fëmijën e tyre të parë së bashku.

Gjatë shtatzënisë, ajo filloi të kishte pr ob le me dhe gjatë vizitës në spi tal ajo kuptoi se foshnja nuk shfaqte më shenja jete brenda barkut të saj. Në kushte të tilla, Claire bëri lindje të de ty r uar dhe vogëlushi lindi i v de k ur.

error: Alert: Content is protected !!