Shqipëria drejt heqjes së masave/ Ja kur do të hiqet ma ska në ambientet e jashtme


Komiteti Teknik i Ekspertëve pritet të mblidhet të mërkurën për të lehtësuar masat anti-C OVID në Shqipëri.

Gjithashtu, pritet që ekspertët të vendosin që maska të mbahet vetëm në ambientet e mbyllura, ndërsa jashtë të mos jetë më me detyrim.

Këto vendime pritet të hyjnë në fuqi pas datës 15 maj dhe vijnë në një kohë kur shifrat e vik. timave dhe rasteve të reja janë ulur ndjeshëm javët e fundit.

Masat e zbutura po favorizojnë ardhjen e turistëve me çartera në jug të vendit.

Kujtojmë që më herët, kryeministri Edi Rama ka premtuar që ky sezon turistik do të jetë shumë më i lehtësuar se sezoni i kaluar, për nga masat për pa ndeminë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!