Deklaratë e fortë për Ramën/ Zgjedhjet e 25 Prillit s’do të njihen, ja çfarë pritet të ndodh

 

 

Deklaratë e fortë për Ramën/ Zgjedhjet e 25 Prillit s’do të njihen, ja çfarë pritet të ndodh

Deklaratë e fortë për Ramën/ Zgjedhjet e 25 Prillit s’do të njihen, ja çfarë pritet të ndodh

Drejtuesi politik i qarkut të Beratit, për Partinë Demokratike, Tomor Alizoti, është shprehur në një komunikatë për shtyp se mas akra elektorale në qarkun e Beratit nuk do të njihet. Ndërkohë që i ka kërkuar KAS të mos moh ojë të drejtën për transparencë të zgjedhjeve.

Tomorr Alizoti- Për Shqipërinë është një turp që qeveriset nga Rama – APEL MEDIA

‘Të zgjedhësh do të thotë, të jesh i lirë dhe të jesh i lirë, do të thotë të jesh i pavarur. Zgjedhjet e 25 prillit nuk plotësuan asnjë kusht për të qenë zgjedhje.

Në këto zgjedhje u përfshinë; kr imi i organizuar, aparati shtetëror, blerja masive e votës, punësimi sezonal.

Përveç blerjes së votës në mënyrë masive, PS në Këshillin e saj bashkiak vendosi të përdorte edhe fondin që ishte caktuar për tërmetin.

Madje, nga përvoja personale në terren, kapja e fugonit, pas shumë l;ajmërimesh, pas shumë shpërndarjesh oparash dhe ndihmash në terren, arritëm ta shikonim me sytë tanë,shpërndahjen e ndihmave, të rezervave të shtetit, të taksapaguesve shqiptarë, thjesht për të devijuar vullnetin e popullit shqiptar, për të devijuar vullnetin e votuesve të Beratit.

Po ashtu është për t’u habitur dhe për t’u çuditur që mandati i LSI-së u nda vetëm për 77 vota, ndërsa 5292 vota u shpallën të pavlefshme.

93 mijë vota u shpallën të pavlefshme në të gjithë shqipërinë. 83 mijë njerëz në shoqërinë shqiptare u mohuan. Vota e tyre, e drejta e tyre për të votuar, nuk u mor në bazë.

KQZ-ja e cila është përgjegjësja, nuk ka asnjë të drejtë të mohojë këto fakte të prekura, të para në terren, të dokumentuara, të provuara. Atëherë, kjo tregon që është pjesë dhe palë dhe kurrësesi nuk mund të jetë arbitër i këtyre zgjedhjeve, derisa ajo bëhet palë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!