Gruaja tallet nga njerëzit: Më thonë ti je e shëmtuar por burrin e ke të mirë/ Ku po shkon bota

Gruaja tallet nga njerëzit: Më thonë ti je e shëmtuar por burrin e ke të mirë/ Ku po shkon bota

Gruaja tallet nga njerëzit: Më thonë ti je e shëmtuar por burrin e ke të mirë/ Ku po shkon bota

Kate dhe Matthew hapën një faqe në Tik Tok së fundmi. Mirëpo gruaja ka thënë se disa njerëz e kanë ta llur për peshën e saj dhe pamjen.

Gruaja është l ënduar nga fjalët e njerëzve. Asaj i thonë: Nuk ka mundësi që ai është burri jot pasi është më i mirë se ty.

Por Kate thotë se ajo ndihet mirë me veten dhe se është e bukur në mënyrën e vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!