Sa Do Të Zgjasë?! Çfarë Thonë Studimet: Pas Kulmit Do Të Ketë Një Kulm Tjetër…

Të gjithë presim kulmin. Ne besojmë se do të jetë një moment çlirues, ai që shënon daljen nga koronavirusi. Megjithatë, pasi të arrihet, sëmundja nuk do të marrë fund, madje as nuk thuhet se fillon një zbritje qetësuese. Në të vërtetë, tendenca ka më shumë të ngjarë të zhvillohet përmes majave të njëpasnjëshme, ndoshta më të ulëta herë pas here, por gjithashtu faza e zbritjes do të përfshijë masa parandaluese, sepse lëvizja jashtë mund të shkaktojë infeksione të reja.

Do të përfundojë vetëm kur nuk do të ketë raste për një periudhë të gjatë, kur shumica e njerëzve janë bërë imun, mbase, por akoma nuk është konfirmuar, nëse ndryshojnë kushtet e motit. Megjithatë Boris Johnson ka thënë se do të duhen 12 javë për të dalë. Qeveria amerikane flet për 18 muaj. Normaliteti, nga ana tjetër, nuk do të kthehet kaq shpejt dhe në disa aspekte mund të mos kthehet fare. Dhe është e vështirë të tregosh një afat.

error: Alert: Content is protected !!