I shpëtoi jetën vajzës 9 muajshe nga flak ët e zja rrit, 17 vite më pas i ndodh ajo që s’e kishte menduar: Pa atë unë nuk do isha këtu

Mike Hughes ishte kapiten i Departamentit të Z jarrë fiksëve 17 vite më parë në Washington në Amerikë. Gjatë një eme rgjence ai i shpëtoo jetën një foshnje 9 muajshe.

Ky z jarrfikës shpëton një fëmijë 9 muajsh

Shtëpia ku gjendej foshnja kishte marrë fl akë. Hughes u habit kur gjeti një fëmijë 9 muajsh të shtrirë në djepin e tij. Kjo foshnje quhej Dawnielle Davison. Ai e mori atë në krahët e tij dhe e nxorri jashtë shtëpisë shëndosh e mirë.

Foshnja i ngeli në mendje atij dhe 17 vite më vonë ai kërkoi për të në rrjetet sociale, pasi donte të dinte si ishte vajza e vogël që ai shpëtoi.

Ajo ishte në shkollën e mesme. Burri nisi një mesazh dhe i tha se ai ishte burri që i kishte shpëtuar jetën 17 vite më parë. Pas atij mesazhi z jar rfi kësi në pension mori një ftesë për të marrë pjesë në ceremoninë e diplomimit të vajzës që i shpëtoi jetën.

Para të gjithë të pranishmëve në atë ceremoni diplomimi ajo e falenderoi se i kishte shpëtuar jetën dhe se pa të nuk do të ishte aty.

error: Alert: Content is protected !!