Vendos kamera në dhomën e foshnjës, habitet babai nga ajo që zbulon

Në YouTube, kjo video po tërheq vëmendjen ndaj sekretit të veçantë që mbajti kjo nënë, e cila u zbulua nga bashkëshorti i saj, i cili zgjodhi vendosjen e kamerave të sigurisë në dhomën e fëmijës së tyre.

Pa dyshim, vendosja e një kamere në dhomën e foshnjës është një alternativë e mirë për të qenë të vetëdijshëm për atë që po ndodh me të dhe të mos humbë asnjë detaj, siç ndodhi me këtë baba, i cili zbuloi nënën në një situatë të çuditshme.

Një nga sfidat më të vështira kur keni fëmijë është t’i vini ata për të fjetur dhe kur flenë, frika e zgjimit të tyre është e madhe.

Kjo është arsyeja pse disa njerëz gjejnë metodat më të rralla për të dalë fitimtare, si kjo nënë, e cila vendosi të rrinte në dhomën e foshnjës së saj e shtrirë në dysheme.

Situata e veçantë u kap nga kamera e sigurisë që babai vendosi, disa ditë më parë.

Në fillim, ai mendonte se ishte një ngjarje paranormale, por më pas ai e kuptoi atë që po ndodhte, kështu që ai nuk hezitoi të publikonte videon në Youtube dhe e quajti atë “nënë paranormale”.

error: Alert: Content is protected !!